MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

BOER ZOEKT HULP op zaterdag 26 oktober en zaterdag 2 november

11 oktober 2019. Iets wat je gedaan moet hebben! Dit jaar al voor de zevende keer. Wat is er nu mooier om de handen uit de mouwen te steken en daadwerkelijk te gaan meewerken bij een boer en boerin in het Midden-Delflandgebied. Hun passie, hun trots te voelen en te beleven hoe het is de warme koeienlijven te voelen als je gaat proberen een koe te melken.

Hoe gaat het in zijn werk

Er kan ingeschreven worden voor de ochtend- of middagsessie. De aanvangstijd is afhankelijk van de boer wanneer hij gaat beginnen. Dat zal voor de één ’s morgens om vijf uur zijn of bij de ander pas om half zeven. Zo ook in de middag. Je helpt mee met het koeien melken, voeren van de kalfjes en koeien en de andere dieren op het bedrijf. Dus alles wat de boer normaal gesproken doet om te zorgen voor zijn dieren en het bedrijf om lekkere melk te produceren. Na de gedane arbeid kan er nagepraat worden aan de tafel bij het ontbijt of avondeten. Het moment om alles aan de boer of boerin te vragen.

Boer zoekt hulp

Geef je op

Als een bijzondere gelegenheid voor jezelf of met je collega’s of familie of geef het als een origineel cadeautje. Kosten € 7,50 per persoon inclusief ontbijt of een avondmaaltijd. Inschrijven voor 18 oktober via de website van Vockestaert. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar en kinderen altijd onder begeleiding.

Boer zoekt hulp
Help ook mee met het voeren van de koeien.

Bron: Persbericht ANV Vockestaert 11 oktober 2019.

12 oktober 2019